Om du är som de flesta brudar är du förmodligen lika upphetsade och överväldigade vid tanken på att organisera ditt bröllop. Det finns så många rörliga delar som är involverade i din stora dag att det är lätt att förlora sömnen. De goda nyheterna? Det finns ett sätt att organisera ditt bröllop samtidigt som din spänning ökar ju närmare datumet närmar sig. En bröllopsplaneringsdagbok är ett privat sätt att göra organiserade listor, följa dina framsteg och ta anteckningar om milstolparna längs din resa. En dag kan du titta tillbaka på din bröllopsdagbok och återuppleva spänningen i planeringen av din bröllopsdag.

Fördelar med en bröllops dagbok

Det finns så många fördelar med dagböcker. En bröllopsdagbokplanerare är ett effektivt och säkert sätt att planera den största fest som du någonsin kommer att ha. Här kan du anteckna ditt besök hos varje leverantör, lägga till foton av blomsterarrangemang och till och skapa checklistor som du med tiden bockar av.

Målsättning
Vår målsättning med denna sida är att hjälpa dig att skriva en helt egen bok om ett år i ditt liv.
Skriv din årsbok

Kort förklarat vill vi lära dig om hur du skriver en intressant dagbok med bilder över ett år. Tanken är sedan att du ska kunna printa ut den i bokform och spara den.

Resultatet

Resultatet av vår guide blir din egen årsbok i fint format med redigerad text och bild i färdiga boksidor.