Alla har vissa saker de inte vill dela med andra. Det är därför en privat dagbok är så viktig för många människor. Det ger dig en säker och trygg plats där du kan skriva om allt från romanser till framtida drömmar. Eftersom hemliga tidskrifter är intensivt intima är det viktigt att din integritet skyddas. Att skriva en dagbok i ett fysiskt anteckningsblock erbjuder inte dig den säkerhet du behöver eftersom den kan försvinna, bli stulen eller skadad. Så frågan är hur man skriver en dagbok som är både privat och säker?

Din privata dagbok

Håll alltid din dagbok hemlig och låt den alltid vara på samma plats. Då minimerar du risken till att någon annan lyckas läsa din dagbok och din integritet skyddas. Du vill ju inte att ditt dejtingliv ska avslöjas någonstans som det gjorde för Jonte när han tog hjälp www.hittakärleken.se för att hitta rätt dejtingsida.

Det finns flertalet tjänster online som erbjuder digitala dagböcker men för du ska känna dig helt trygg rekommenderar vi att du använder en fysisk dagbok du alltid har koll på.

Målsättning
Vår målsättning med denna sida är att hjälpa dig att skriva en helt egen bok om ett år i ditt liv.
Skriv din årsbok

Kort förklarat vill vi lära dig om hur du skriver en intressant dagbok med bilder över ett år. Tanken är sedan att du ska kunna printa ut den i bokform och spara den.

Resultatet

Resultatet av vår guide blir din egen årsbok i fint format med redigerad text och bild i färdiga boksidor.